Recepten

Spinaziestamppot met brieBij een stamppot denken we al snel aan andijvie en een gehaktbal. Helemaal niks mis mee natuurlijk, maar er bestaan veel meer leuke en lekkere stamppot recepten dan een klassieke andijviestamppot. Wij laten zien hoe je een heerlijke stamppot met brie, spekjes en zongedroogde tomaatjes maakt.
Nacho LasagnaEen gerecht dat heerlijk is om in het weekend te eten zijn deze Mexicaanse nachos. Na een drukke week achter de rug te hebben gehad is het fijn om snel iets lekkers neer te kunnen zetten. Plof jezelf neer op de bank, tv aan, favoriete drankje erbij en genieten maar! Met heerlijke gesmolten cheddar, gekruid gehakt en nog veel meer lekkers wordt het pas echt een avondje genieten!
Big Mac tostiEen Big Mac heeft natuurlijk geen introductie nodig, want die hebben we allemaal wel eens gegeten. Het is vooral het geheime sausje wat de Big Mac zijn unieke smaak geeft. Wij weten gelukkig hoe je dit sausje eenvoudig zelf kunt maken en laten in dit recept zien hoe je een Big Mac tosti maakt!
Gamba’s al ajilloWaar je ook bent in Spanje, je kunt er niet omheen: Garnalen ofwel Gamba's in alle vormen en maten. Als je een liefhebber van garnalen bent, dan is dit zo'n heerlijk Spaans authentiek garnalen recept die je lekker gaat vinden. Heerlijk voor bij de tapas met stokbrood of gewoon lekkere trek!
Lange vingers bananencakeZin in een lekker gebakje voor bij de thee of koffie? Deze bananen puddingrol leent zich daar perfect voor! Met slechts een aantal ingrediënten maak je deze heerlijk snack waarbij je je vingers zal aflikken!
Baileys ijskoffieBij een Baileys ijskoffie vraag je je misschien af in welk rijtje hij thuishoort. Is het een Milkshake, een cocktail of een after dinner drink? Ons maakt het in ieder geval niet uit, hij is namelijk altijd lekker! probeer hem uit en je bent verkocht!
Bokkenpootjes taart

Als je bokkenpootjes lekker vindt moet je deze taart echt eens geprobeerd hebben. De mix van bokkenpootjes, vanillepudding, slagroom en advocaat is echt heerlijk. De taart is ook heel gemakkelijk om te maken en ook heel gemakkelijk om helemaal op te eten.

Groene kikkertjes koekenIedereen kent de befaamde Nederlandse roze koeken wel. Heerlijk bij een kopje koffie of thee. Wist je dat je ook heel gemakkelijk roze koeken zelf kunt maken. Maar wij hebben een twist aan de koeken gegeven. Het glazuur maken we namelijk van Opkickertje likeur en dat geeft een heerlijke zoete smaak.
Corona SunriseDit drankje is razend populair op internet en wordt zelfs gedronken door mensen die geen liefhebber zijn van bier. Als je wat ingrediënten toevoegt aan een corona biertje krijg je een heerlijke cocktail smaak en waan je jezelf zo op het strand in Mexico.
1 2 3 6