Avond & Diner

Nacho LasagnaEen gerecht dat heerlijk is om in het weekend te eten zijn deze Mexicaanse nachos. Na een drukke week achter de rug te hebben gehad is het fijn om snel iets lekkers neer te kunnen zetten. Plof jezelf neer op de bank, tv aan, favoriete drankje erbij en genieten maar! Met heerlijke gesmolten cheddar, gekruid gehakt en nog veel meer lekkers wordt het pas echt een avondje genieten!
Spinaziestamppot met brieBij een stamppot denken we al snel aan andijvie en een gehaktbal. Helemaal niks mis mee natuurlijk, maar er bestaan veel meer leuke en lekkere stamppot recepten dan een klassieke andijviestamppot. Wij laten zien hoe je een heerlijke stamppot met brie, spekjes en zongedroogde tomaatjes maakt.
Gamba’s al ajilloWaar je ook bent in Spanje, je kunt er niet omheen: Garnalen ofwel Gamba's in alle vormen en maten. Als je een liefhebber van garnalen bent, dan is dit zo'n heerlijk Spaans authentiek garnalen recept die je lekker gaat vinden. Heerlijk voor bij de tapas met stokbrood of gewoon lekkere trek!
Big Mac tostiEen Big Mac heeft natuurlijk geen introductie nodig, want die hebben we allemaal wel eens gegeten. Het is vooral het geheime sausje wat de Big Mac zijn unieke smaak geeft. Wij weten gelukkig hoe je dit sausje eenvoudig zelf kunt maken en laten in dit recept zien hoe je een Big Mac tosti maakt!
Gehaktbal aardappel ovenschotelSoms een eindeloze discussie, wat staat er vanavond op het menu? Als je opzoek bent naar inspiratie, stop dan met zoeken. Probeer deze ovenschotel maar eens uit! Erg lekker met slechts een paar basis ingrediënten waar je ongetwijfeld vaker mee gekookt hebt. Begin maar vast met het opwarmen van de oven, want dit wordt genieten.
Spicy tuna bitesGek op sushi, maar vind je het teveel werk om zelf sushi te maken? Dan hebben wij een hele leuke en lekkere oplossing voor je. Deze spicy tuna bites zijn binnen 10 minuten gemaakt en doen het heel goed op feestjes.
Indonesische Rendang

Rendang is een klassiek Indonesisch stoofvlees recept. Naar verluidt is het ontstaan door de behoefte om vlees zo lang mogelijk te kunnen bewaren zonder koelkast. Vandaag de dag is Rendang een populair gerecht dat over de hele wereld wordt gegeten.

Big Mac wrapDe Big Mac heeft natuurlijk geen uitleg nodig, want die hebben wel allemaal wel eens gegeten. Maar van een Big mac wrap had je waarschijnlijk nog nooit gehoord. Eenvoudig om te maken, een feestje om op te eten en met de geheime Big mac saus maak je hem extra lekker!
Spruitjes ovenschotelSpruitjes zijn super gezond, maar helaas niet onder iedereen even geliefd. Vaak komt dit omdat men vindt dat spruiten een bittere nasmaak hebben. Gelukkig hebben wij een recept waardoor je dit niet meer proeft en je spruiten toegankelijk maakt voor iedereen. Deze ovenschotel vindt het hele gezin lekker!
1 2