Desserts

Bastogne toetjeBij een lekker diner hoort natuurlijk een heerlijk dessert. Zit jij nog te dubben wat je precies gaat maken? Dat hoeft niet meer! Wij hebben namelijk een heerlijk toetje voor je die zeker bij jouw gasten in de smaak zullen vallen. Want wie is er nou niet gek van banaan, bastognekoeken en karamel?
Kinder Chocolade mousseChocolade mousse is een graag gegeten dessert en ook nog eens hartstikke makkelijk om te maken. Om het een beetje specialer te maken gaan we vandaag chocolademousse maken van Kinder Chocolade.
McFlurry M&MMcFlurry M&M kennen we natuurlijk allemaal. Een heerlijk toetje met roomijs en gecrushte M&M’s. Voortaan hoef jij de deur niet meer uit voor dit toetje, want je hebt deze McFlurry in no-time zelf gemaakt en met slechts een paar ingrediënten!
Mars mousseMocht je nog op zoek zijn naar een lekker toetje waarmee jij jezelf of je gasten wilt verwennen, stop dan maar met zoeken. In Amerika is de Mars mousse al een tijdje een ware hit en daarom zeker de moeite waard om eens te proberen. Dankzij de karamel in de Mars zorgt de mousse voor een heerlijke intense smaak.