Dranken

Baileys ijskoffieBij een Baileys ijskoffie vraag je je misschien af in welk rijtje hij thuishoort. Is het een Milkshake, een cocktail of een after dinner drink? Ons maakt het in ieder geval niet uit, hij is namelijk altijd lekker! probeer hem uit en je bent verkocht!
Split shotjesWie kent er nou geen split ijsjes? Dit klassieke ijsje wordt in Nederland al vanaf kinds af aan gegeten. Wist je dat er nu ook een split ijsje is voor volwassenen? Split shotjes heten ze en ze zijn echt heerlijk.
Corona SunriseDit drankje is razend populair op internet en wordt zelfs gedronken door mensen die geen liefhebber zijn van bier. Als je wat ingrediënten toevoegt aan een corona biertje krijg je een heerlijke cocktail smaak en waan je jezelf zo op het strand in Mexico.
Limoncello scroppinoScroppino is een heerlijk drankje en wordt vaak geserveerd als aperitiefje in restaurants. De normale variant is al heerlijk, maar deze Limoncello variant is nog veel lekkerder. Let er wel op dat je er niet teveel van drinkt want er zit aardig wat alcohol in
Licor 43 SangriaAls je tijdens een warme zwoele zomeravond toe bent aan wat verkoeling, dan is deze rode sangria met Licor 43 precies wat jij nodig hebt! Het leuke aan dit recept is dat je lekker kunt variëren met verschillende soorten fruit. Door de fruitige, zoete smaak kan je deze heerlijke cocktail eigenlijk het hele jaar door drinken!
Flügel Gin TonicHet shotje uit het kleine glazen flesje: Flügel, wie kent het niet? Tikken met het flesje op de bar, gele dopje op je neus en shotten maar! Omdat het drankje bestaat uit zwarte bessen kun je daar heel goed cocktails mee maken. Als jij een liefhebber bent van zoete alcoholische versnaperingen, dan is de Flugel Gin Tonic voor jou een heerlijke cocktail.
Watermeloen MojitoDit ziet er toch gewoon uit als een feestje?! Deze frisse Mojito cocktail serveren we in de schil van de watermeloen en is perfect tijdens een zwoele zomerdag of bijvoorbeeld tijdens een barbecue. Als je de traditionele Mojito al lekker vindt, Dan gaat deze watermeloen variant jou pas echt gelukkig maken!