Ontbijt & Lunch

Omelet wrapDe omelet wrap is een leuke variatie op het gewone gebakken eitje. Naast dat de omelet er uit ziet als een feestje is het een genot om te eten! Varieer gerust met andere favoriete toppings, of gewoon wat je op dat moment in huis hebt.
Gevuld StokbroodEen stokbroodje met een lekker smeerseltje doet het altijd goed. Maar wat het nog beter doet zijn gevulde stokbroodjes! Wij vullen hem met eieren, spek en kaas. Heerlijk als ontbijt of lunch. Dit gevulde stokbroodje ziet eruit als een feestje en is een genot om te eten!
Broodje hete makreelMakreel zit boordevol met gezonde vetten en is erg goed voor ons lichaam. Dit recept is geïnspireerd op het Surinaamse gerecht bakkeljauw waarin ze een gedroogde kabeljauw gebruiken. In dit recept maken we gebruik van een gerookte kabeljauw.
New York Pizza knoflookbroodDegene die wel eens een pizza bij dit bekende bedrijf heeft besteld kent het beroemde knoflookbrood ook wel. De combinatie van verse knoflook met gesmolten mozzarella zorgt voor een heerlijke smaakexplosie. Dit brood kun je ook prima zelf maken met dit eenvoudige recept.
Knoflook Monkey BreadMonkey bread, of apenbrood, is een zoet of hartige plukbrood dat bestaat uit allemaal losse stukjes deeg. Je kunt eindeloos variëren met smaken, van zoet tot hartig. In dit recept breng je het brood heerlijk op smaak met knoflook, peterselie en roomboter.