Snacks

Groene kikkertjes koekenIedereen kent de befaamde Nederlandse roze koeken wel. Heerlijk bij een kopje koffie of thee. Wist je dat je ook heel gemakkelijk roze koeken zelf kunt maken. Maar wij hebben een twist aan de koeken gegeven. Het glazuur maken we namelijk van Opkickertje likeur en dat geeft een heerlijke zoete smaak.
S’mores DipMarshmallows kent iedereen wel. S’mores is eigenlijk een variant, maar dan beter en lekkerder! Het is een soort sandwich van geroosterde marshmallow, chocolade en omhuld met biscuits koekjes. De S’mores Dip is grotere variant gemaakt in een pan zodat je lekker samen met het gezin kunt genieten!
Bastogne TruffelsOok altijd moeite om die heerlijke Bastogne koeken te weerstaan? Wacht dan maar tot je deze Bastogne truffels met witte chocolade hebt geproefd! Neem een hap van de knapperige witte chocolade en laat de romige inhoud rustig op je tong wegsmelten. Begin je al te watertanden? Probeer deze truffels dan maar snel uit!
Huisgemaakte BerehapEen klassieke snack die niet uit de Nederlandse snackbars weg te denken is. Ook wel bekend onder andere namen zoals Berenklauw of Berenpoot. Heerlijk bij het avondeten of gewoon als lekker tussendoortje.
Big Mac Nacho’sDe Big Mac is één van de bekendste burgers van een wereldwijd hele bekende hamburgerketen. Het is daarom leuk om te experimenteren met deze herkenbare smaken in andere recepten. Big Mac Nacho’s zijn een feest van herkenning in een nieuw jasje!
Carpaccio rolletjesCarpaccio staat bekend als één van de meest gegeten voorgerechten in Nederland. Je kunt carpaccio op allerlei manieren eten. Deze Carpaccio rolletjes zijn simpel te bereiden en ideaal voor op een feestje.
Vlammetjes© imitatie receptWie kent de beroemde vlammetjes uit de diepvriesafdeling in de supermarkt nou niet? Ze zijn best pittig dus ze zijn natuurlijk niet voor iedereen bestemd. Maar als jij wel van een beetje pit houdt dan is dit imitatie recept echt wat voor jou. Maak er gelijk extra veel en bewaar ze ongebakken in de vriezer, perfect voor de lekkere trek!
Lotus BonbonsDe lekkerste bonbons maak je natuurlijk gewoon zelf! Het heerlijke lotus koffie koekje is bij de meeste wel bekend. Maar om hem in een bonbon te verwerken, daar had je waarschijnlijk niet aan gedacht. De Lotus speculoos met de witte chocolade is een combinatie om bij weg te dromen. Probeer ze snel uit!