Taarten

Bokkenpootjes taart

Als je bokkenpootjes lekker vindt moet je deze taart echt eens geprobeerd hebben. De mix van bokkenpootjes, vanillepudding, slagroom en advocaat is echt heerlijk. De taart is ook heel gemakkelijk om te maken en ook heel gemakkelijk om helemaal op te eten.

Lange vingers bananencakeZin in een lekker gebakje voor bij de thee of koffie? Deze bananen puddingrol leent zich daar perfect voor! Met slechts een aantal ingrediënten maak je deze heerlijk snack waarbij je je vingers zal aflikken!
Zweedse broodtaartEens een keer wat anders dan een standaard taart? Wat dacht je van deze hartige Zweedse broodtaart gevuld met Philadelphia smeerkaas, zalm en nog veel meer lekkers! In Zweden al jarenlang een groot succes. Vanaf vandaag misschien ook bij jou?
Licor 43 arretjes cakeArretjescake is een onwijs lekkere maar zeer machtige koude cake. De basis voor deze cake is boter, koekjes en chocolade. Traditionele arretjescake kent vele variaties die in verschillende streken van Nederland gegeten worden. Wij hebben een heerlijke variatie met Licor 43 bedacht!
Bokkenpootjes ijstaartEen heerlijke ijstaart gemaakt met de klassieke bokkepoot koekjes en ook nog eens gemaakt met slechts een paar ingrediënten. Beter wordt het niet! Als bokkenpootjes een van je favoriete koekjes is, dan kan je deze ijstaart niet aan je voorbij laten gaan.
Aperol Spritz cheesecakeAperol Spritz is al sinds jaar en dag een geliefd drankje en staat synoniem voor lekker zomers borrelen. In dit recept gaan we het klassieke drankje verwerken in een heerlijke cheesecake.