Bij een lekker diner hoort natuurlijk een heerlijk dessert. Zit jij nog te dubben wat je precies gaat maken? Dat hoeft niet meer! Wij hebben namelijk een heerlijk toetje voor je die zeker bij jouw gasten in de smaak zullen vallen. Want wie is er nou niet gek van banaan, bastognekoeken en karamel?

Snijd de Bastognekoeken in kruimels.
Neem een bol glas en leg hier een laag Bastognekoek kruimels in.
Klop de banaan kloppudding op met 500 ml melk.
Zet de kloppudding 10 minuten in de koelkast.
Leg een laag kloppudding op de Bastognekoek kruimels.
Snijd de banaan in stukjes.
Leg 3 stukjes banaan op de kloppudding en giet er wat karamelsaus overheen.
Klop de slagroom met 2 zakjes slagroomversteviger op.
Leg een laagje slagroom op het toetje.
Daarop weer een laag Bastognekoek kruimels, kloppudding en weer banaan en karamelsaus.
Garneer met spuitslagroom, een stukje banaan, karamelsaus en nog wat Bastognekoek kruimels.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Snijd de Bastognekoeken in kruimels.
Neem een bol glas en leg hier een laag Bastognekoek kruimels in.
Klop de banaan kloppudding op met 500 ml melk.
Zet de kloppudding 10 minuten in de koelkast.
Leg een laag kloppudding op de Bastognekoek kruimels.
Snijd de banaan in stukjes.
Leg 3 stukjes banaan op de kloppudding en giet er wat karamelsaus overheen.
Klop de slagroom met 2 zakjes slagroomversteviger op.
Leg een laagje slagroom op het toetje.
Daarop weer een laag Bastognekoek kruimels, kloppudding en weer banaan en karamelsaus.
Garneer met spuitslagroom, een stukje banaan, karamelsaus en nog wat Bastognekoek kruimels.