Biefstuk a la Loetje is een eenvoudig recept voor een heerlijk mals en smaakvol biefstukje. In een handomdraai gemaakt en daarna lekker dippen met het witbrood in de jus. Perfect als je lekker wilt eten, maar geen zin hebt om lang in de keuken te staan.

Laat de biefstuk op kamertemperatuur komen.
Breng de biefstuk rondom op smaak met versgemalen zout & peper.
Laat de margarine in een koekenpan smelten en laat deze uitbruisen.
Bak de biefstuk aan beide kanten voor 2 minuten zonder de biefstuk in de pan te bewegen. De baktijd van de biefstuk is deels afhankelijk van de grootte, dikte en persoonlijke voorkeur. Houd hier rekening mee.
Haal de biefstuk uit de pan en pak deze in met aluminiumfolie en laat 5 minuten rusten.
In de tussentijd maak je de jus. Zet de pan terug op het vuur en voeg 2 eetlepels water toe en roer goed door.
Schraap alle baksels los van de pan, dit zorgt voor extra veel smaak aan de jus.
Haal de biefstuk uit de folie, leg op een bord en giet de jus er rijkelijk overheen.
Serveer met het witbrood.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Laat de biefstuk op kamertemperatuur komen.
Breng de biefstuk rondom op smaak met versgemalen zout & peper.
Laat de margarine in een koekenpan smelten en laat deze uitbruisen.
Bak de biefstuk aan beide kanten voor 2 minuten zonder de biefstuk in de pan te bewegen. De baktijd van de biefstuk is deels afhankelijk van de grootte, dikte en persoonlijke voorkeur. Houd hier rekening mee.
Haal de biefstuk uit de pan en pak deze in met aluminiumfolie en laat 5 minuten rusten.
In de tussentijd maak je de jus. Zet de pan terug op het vuur en voeg 2 eetlepels water toe en roer goed door.
Schraap alle baksels los van de pan, dit zorgt voor extra veel smaak aan de jus.
Haal de biefstuk uit de folie, leg op een bord en giet de jus er rijkelijk overheen.
Serveer met het witbrood.