De Big Mac heeft natuurlijk geen uitleg nodig, want die hebben wel allemaal wel eens gegeten. Maar van een Big mac wrap had je waarschijnlijk nog nooit gehoord. Eenvoudig om te maken, een feestje om op te eten en met de geheime Big mac saus maak je hem extra lekker!

Rul het gehakt in een pan en breng op smaak met zout & peper.
Verdeel een wrap in 4 gelijke delen en leg op één deel het gerulde gehakt.
Voor de Big Mac saus meng je alle ingrediënten goed door elkaar.
Bekleed de andere 3 delen met een deel Bic Mac saus, cheddar kaas en augurkenblokjes.
Snijd de wrap in het midden tot de helft door langs de cheddar kaas.
Vouw de wrap dicht door eerst het gedeelte van de Big Mac saus over het gehakt te vouwen, vervolgende de augurk en vouw als laatste over het gedeelte met de cheddar kaas.
Bak de wrap nog even krokant in een tosti ijzer of koekenpan.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Rul het gehakt in een pan en breng op smaak met zout & peper.
Verdeel een wrap in 4 gelijke delen en leg op één deel het gerulde gehakt.
Voor de Big Mac saus meng je alle ingrediënten goed door elkaar.
Bekleed de andere 3 delen met een deel Bic Mac saus, cheddar kaas en augurkenblokjes.
Snijd de wrap in het midden tot de helft door langs de cheddar kaas.
Vouw de wrap dicht door eerst het gedeelte van de Big Mac saus over het gehakt te vouwen, vervolgende de augurk en vouw als laatste over het gedeelte met de cheddar kaas.
Bak de wrap nog even krokant in een tosti ijzer of koekenpan.