Als je bokkenpootjes lekker vindt moet je deze taart echt eens geprobeerd hebben. De mix van bokkenpootjes, vanillepudding, slagroom en advocaat is echt heerlijk. De taart is ook heel gemakkelijk om te maken en ook heel gemakkelijk om helemaal op te eten.

Snijd een half pak bokkenpootjes in hele kleine stukjes. Verpulver daarna de bokkenpootjes met een lepel.
Doe de kruimels in een kom en voeg hier 20 gram gesmolten boter aan toe. Meng goed door elkaar.
Bekleed een springvorm met bakpapier en vet deze in.
Giet de kruimels op de bodem van de springvorm en druk deze goed aan.
Klop de kloppudding met 300 ml melk op en giet dit op de bodem.
Leg op de kloppudding een laag met stukjes bokkenpootjes.
Klop de slagroom met 2 zakjes slagroomversteviger op.
Leg dit op de stukjes bokkenpootjes.
Giet een halve fles advocaat over de slagroom heen.
Garneer met stukjes bokkenpootjes en zet een uur in de vriezer voordat je hem opdient.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Snijd een half pak bokkenpootjes in hele kleine stukjes. Verpulver daarna de bokkenpootjes met een lepel.
Doe de kruimels in een kom en voeg hier 20 gram gesmolten boter aan toe. Meng goed door elkaar.
Bekleed een springvorm met bakpapier en vet deze in.
Giet de kruimels op de bodem van de springvorm en druk deze goed aan.
Klop de kloppudding met 300 ml melk op en giet dit op de bodem.
Leg op de kloppudding een laag met stukjes bokkenpootjes.
Klop de slagroom met 2 zakjes slagroomversteviger op.
Leg dit op de stukjes bokkenpootjes.
Giet een halve fles advocaat over de slagroom heen.
Garneer met stukjes bokkenpootjes en zet een uur in de vriezer voordat je hem opdient.