Categorie

Carpaccio staat bekend als één van de meest gegeten voorgerechten in Nederland. Je kunt carpaccio op allerlei manieren eten. Deze Carpaccio rolletjes zijn simpel te bereiden en ideaal voor op een feestje.

Opbrengsten1 portie
 2 grote wraps
 groene pesto of truffelmayonaise
 200 gram carpaccio
 pijnboompitjes
 Parmezaanse kaas
 Rucola
1

Smeer een wrap in met pesto of truffelmayonaise.

2

Beleg deze vervolgens met carpaccio.

3

Strooi de pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en rucola over de carpaccio.

4

Rol de wraps op en snijd ze in stukjes.

5

Serveer met een prikkertje.

Ingrediënten

 2 grote wraps
 groene pesto of truffelmayonaise
 200 gram carpaccio
 pijnboompitjes
 Parmezaanse kaas
 Rucola

Aanwijzingen

1

Smeer een wrap in met pesto of truffelmayonaise.

2

Beleg deze vervolgens met carpaccio.

3

Strooi de pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en rucola over de carpaccio.

4

Rol de wraps op en snijd ze in stukjes.

5

Serveer met een prikkertje.

Carpaccio rolletjes
(364x bezocht)

Het Verrukkelijk kookboek

Het langverwachte Verrukkelijk kookboek is eindelijk verkrijgbaar!

✅ 50 unieke recepten met ingredienten en hoeveelheden
✅ Warme en koude bereidingen
✅ Hoofdgerechten, desserts, hapjes en zelfs cocktails!
✅ Perfect voor speciale gelegenheden of een lekkere trek

Bekijken