Wil jij de show stelen op een feestje met een prachtig en smakelijk gerecht? Dan is deze carpaccio taart echt het recept voor jou. Wanneer deze klassieker in een nieuw jasje op tafel wordt geserveerd, valt de hele ruimte stil van verbazing. Overheerlijk en een lust voor het oog!

Opbrengsten1 portie
 5 wraps
 400 gram carpaccio
 truffelmayonaise
 Parmezaanse kaas
 Pijnboompitjes
 zongedroogde tomaten
1

Smeer de eerste wrap in met truffelmayonaise.

2

Beleg vervolgens met carpaccio, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en rucola.

3

Beleg de tweede laag met truffelmayonaise carpaccio en rucola.

4

De volgende laag beleg je weer met carpaccio, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en rucola.

5

Doe dit om en om totdat je vijf lagen hebt.

6

Garneer met zongedroogde tomaatjes en snijd de taart in stukken.

Ingrediënten

 5 wraps
 400 gram carpaccio
 truffelmayonaise
 Parmezaanse kaas
 Pijnboompitjes
 zongedroogde tomaten

Aanwijzingen

1

Smeer de eerste wrap in met truffelmayonaise.

2

Beleg vervolgens met carpaccio, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en rucola.

3

Beleg de tweede laag met truffelmayonaise carpaccio en rucola.

4

De volgende laag beleg je weer met carpaccio, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en rucola.

5

Doe dit om en om totdat je vijf lagen hebt.

6

Garneer met zongedroogde tomaatjes en snijd de taart in stukken.

Carpaccio taart
(8.953x bezocht)

Het Verrukkelijk kookboek

Het langverwachte Verrukkelijk kookboek is eindelijk verkrijgbaar!

✅ 50 unieke recepten met ingredienten en hoeveelheden
✅ Warme en koude bereidingen
✅ Hoofdgerechten, desserts, hapjes en zelfs cocktails!
✅ Perfect voor speciale gelegenheden of een lekkere trek

Bekijken