Wil jij de show stelen op een feestje met een prachtig en smakelijk gerecht? Dan is deze carpaccio taart echt het recept voor jou. Wanneer deze klassieker in een nieuw jasje op tafel wordt geserveerd, valt de hele ruimte stil van verbazing. Overheerlijk en een lust voor het oog!

Smeer de eerste wrap in met truffelmayonaise.
Beleg vervolgens met carpaccio, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en rucola.
Beleg de tweede laag met truffelmayonaise carpaccio en rucola.
De volgende laag beleg je weer met carpaccio, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en rucola.
Doe dit om en om totdat je vijf lagen hebt.
Garneer met zongedroogde tomaatjes en snijd de taart in stukken.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Smeer de eerste wrap in met truffelmayonaise.
Beleg vervolgens met carpaccio, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en rucola.
Beleg de tweede laag met truffelmayonaise carpaccio en rucola.
De volgende laag beleg je weer met carpaccio, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en rucola.
Doe dit om en om totdat je vijf lagen hebt.
Garneer met zongedroogde tomaatjes en snijd de taart in stukken.