Waar je ook bent in Spanje, je kunt er niet omheen: Garnalen ofwel Gamba's in alle vormen en maten. Als je een liefhebber van garnalen bent, dan is dit zo'n heerlijk Spaans authentiek garnalen recept die je lekker gaat vinden. Heerlijk voor bij de tapas met stokbrood of gewoon lekkere trek!

Hak de knoflook fijn, dep de garnalen droog en snijd de peper en peterselie fijn.
Meng de garnalen met de knoflook, peper, een flinke hoeveelheid olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
Laat de garnalen even marineren. Hoe langer je dit doet hoe meer smaak de garnalen krijgen.
Verhit een wokpan en bak de garnalen tot ze roze beginnen te worden, haal uit de pan samen met de olijfolie.
Breng op smaak met zout en peper en verse peterselie. Knijp er eventueel nog een citroentje overheen
Serveer met vers afgebakken brood.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Hak de knoflook fijn, dep de garnalen droog en snijd de peper en peterselie fijn.
Meng de garnalen met de knoflook, peper, een flinke hoeveelheid olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
Laat de garnalen even marineren. Hoe langer je dit doet hoe meer smaak de garnalen krijgen.
Verhit een wokpan en bak de garnalen tot ze roze beginnen te worden, haal uit de pan samen met de olijfolie.
Breng op smaak met zout en peper en verse peterselie. Knijp er eventueel nog een citroentje overheen
Serveer met vers afgebakken brood.