Soms een eindeloze discussie, wat staat er vanavond op het menu? Als je opzoek bent naar inspiratie, stop dan met zoeken. Probeer deze ovenschotel maar eens uit! Erg lekker met slechts een paar basis ingrediƫnten waar je ongetwijfeld vaker mee gekookt hebt. Begin maar vast met het opwarmen van de oven, want dit wordt genieten.

Vet een ronde ovenschaal in.
Leg de aardappelschijfjes op de bodem en tegen de wanden van de ovenschaal.
Meng het gehakt met Italiaanse gehaktkruiden, peterselie en een gesnipperde ui.
Rol er een stuk of 10 gehaktballen van en leg deze op de aardappelschijfjes.
Steek de aardappelschijfjes tussen de gehaktballen.
Giet bechamelsaus over de gehaktballen heen.
Strooi wat mozzarella kaas over de schotel en garneer met wat peterselie.
Bak 60 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven.
Ingrediƫnten
Aanwijzingen
Vet een ronde ovenschaal in.
Leg de aardappelschijfjes op de bodem en tegen de wanden van de ovenschaal.
Meng het gehakt met Italiaanse gehaktkruiden, peterselie en een gesnipperde ui.
Rol er een stuk of 10 gehaktballen van en leg deze op de aardappelschijfjes.
Steek de aardappelschijfjes tussen de gehaktballen.
Giet bechamelsaus over de gehaktballen heen.
Strooi wat mozzarella kaas over de schotel en garneer met wat peterselie.
Bak 60 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven.