Wel eens gehoord van ‘comfort food’? De zogenoemde term betekent simpel gezegd, voedsel dat troostend werkt. Vaak zijn het lekkere warme gerechten die je kookt als je jezelf wilt verwennen. Het gevulde Turkse brood past precies thuis in het rijtje van comfort food. Rijkelijk gevuld met allemaal lekkers waar je gewoon gelukkig van wordt!

Snijd het Turkse brood rondom in en hol het voorzichtig uit.
Snijd de champignons en paprika fijn en bak samen met de kipshoarma in een koekenpan tot het vlees gaar is.
Snijd in de tussentijd de ijsbergsla, rode ui, komkommer, peterselie en tomaat fijn.
Vul het uitgeholde brood met gebakken shoarma en strooi wat geraspte kaas over de bovenkant.
Bak het brood 10 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven.
Maak het brood af met de fijngesneden ijsbergsla, rode ui, komkommer, tomaat en peterselie.
Swirl als laatste de knoflooksaus over het gevulde Turkse brood.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Snijd het Turkse brood rondom in en hol het voorzichtig uit.
Snijd de champignons en paprika fijn en bak samen met de kipshoarma in een koekenpan tot het vlees gaar is.
Snijd in de tussentijd de ijsbergsla, rode ui, komkommer, peterselie en tomaat fijn.
Vul het uitgeholde brood met gebakken shoarma en strooi wat geraspte kaas over de bovenkant.
Bak het brood 10 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven.
Maak het brood af met de fijngesneden ijsbergsla, rode ui, komkommer, tomaat en peterselie.
Swirl als laatste de knoflooksaus over het gevulde Turkse brood.