Chocolade mousse is een graag gegeten dessert en ook nog eens hartstikke makkelijk om te maken. Om het een beetje specialer te maken gaan we vandaag chocolademousse maken van Kinder Chocolade.

Smelt 16 reepjes Kinder Chocolade au bain-marie.
Giet de gesmolten Kinder Chocolade in een kommetje en zet ongeveer 15 minuten in de koelkast tot het koeler is.
Klop de slagroom hard met de suiker en 2 zakjes klopfix.
Als de gesmolten Kinder Chocolade wat koeler is spatel je deze voorzichtig door de slagroom heen.
Garneer met wat reepjes Kinder Chocolade.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Smelt 16 reepjes Kinder Chocolade au bain-marie.
Giet de gesmolten Kinder Chocolade in een kommetje en zet ongeveer 15 minuten in de koelkast tot het koeler is.
Klop de slagroom hard met de suiker en 2 zakjes klopfix.
Als de gesmolten Kinder Chocolade wat koeler is spatel je deze voorzichtig door de slagroom heen.
Garneer met wat reepjes Kinder Chocolade.