De lekkerste bonbons maak je natuurlijk gewoon zelf! Het heerlijke lotus koffie koekje is bij de meeste wel bekend. Maar om hem in een bonbon te verwerken, daar had je waarschijnlijk niet aan gedacht. De Lotus speculoos met de witte chocolade is een combinatie om bij weg te dromen. Probeer ze snel uit!

Mix de koekjes in een keukenmachine tot kruimels.
Tip: bewaar de bonbons in een afgesloten bak in de koelkast.
Voeg de Speculoospasta toe aan de kruimels en kneed tot een egaal deeg.
Draai tussen je handpalmen balletjes met een diameter van ongeveer 2 centimeter.
Laat de balletjes voor een uur afkoelen in de koelkast.
Smelt de witte chocolade au-bain-marie en haal de afgekoelde Speculoos balletjes één voor één volledig door de witte chocolade.
Leg de bonbons op een stuk bakpapier en laat de witte chocolade weer uitharden.
Smelt de melkchocolade au-bain-marie en decoreer dunne strepen bovenop de Lotus bonbons.
Tip: bewaar de bonbons in een afgesloten bak in de koelkast.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Mix de koekjes in een keukenmachine tot kruimels.
Tip: bewaar de bonbons in een afgesloten bak in de koelkast.
Voeg de Speculoospasta toe aan de kruimels en kneed tot een egaal deeg.
Draai tussen je handpalmen balletjes met een diameter van ongeveer 2 centimeter.
Laat de balletjes voor een uur afkoelen in de koelkast.
Smelt de witte chocolade au-bain-marie en haal de afgekoelde Speculoos balletjes één voor één volledig door de witte chocolade.
Leg de bonbons op een stuk bakpapier en laat de witte chocolade weer uitharden.
Smelt de melkchocolade au-bain-marie en decoreer dunne strepen bovenop de Lotus bonbons.
Tip: bewaar de bonbons in een afgesloten bak in de koelkast.