Een heerlijk recept voor malse spareribs, waarbij het vlees van het bot glijdt mag natuurlijk niet ontbreken in dit ’verrukkelijke’ kookboek. Vaak wordt gedacht dat de bereiding van malse spareribs een lastige klus is, maar als je onze eenvoudige stappen volgt tover je in een handomdraai heerlijke malse spareribs uit je oven!

Wrijf de spareribs rondom goed in met spareribs kruiden. Hou je van pittig? Voeg dan Sriracha saus toe aan de spareribkruiden.
Bak de spareribs 90 minuten op 175 graden in een voorverwarmde oven.
Haal de spareribs uit de oven, lak ze in met bbq saus en wikkel de spareribs in aluminiumfolie.
Bak nogmaals voor 30 minuten op 175 graden.
Verwijder de aluminiumfolie van de spareribs en lak nogmaal in met bbq saus.
Bak nogmaals zonder aluminiumfolie 10 minuten op 175 graden.
Serveer de spareribs met coleslaw en gebakken wedges.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Wrijf de spareribs rondom goed in met spareribs kruiden. Hou je van pittig? Voeg dan Sriracha saus toe aan de spareribkruiden.
Bak de spareribs 90 minuten op 175 graden in een voorverwarmde oven.
Haal de spareribs uit de oven, lak ze in met bbq saus en wikkel de spareribs in aluminiumfolie.
Bak nogmaals voor 30 minuten op 175 graden.
Verwijder de aluminiumfolie van de spareribs en lak nogmaal in met bbq saus.
Bak nogmaals zonder aluminiumfolie 10 minuten op 175 graden.
Serveer de spareribs met coleslaw en gebakken wedges.