Degene die wel eens een pizza bij dit bekende bedrijf heeft besteld kent het beroemde knoflookbrood ook wel. De combinatie van verse knoflook met gesmolten mozzarella zorgt voor een heerlijke smaakexplosie. Dit brood kun je ook prima zelf maken met dit eenvoudige recept.

Snijd de ciabatta doormidden over de lengte.
Snijd de knoflook en peterselie fijn en meng dit met de boter.
Breng op smaak met peper en zout.
Smeer de 2 ciabatta helften in met het roomboter mengsel.
Beleg met geraspte mozzarella.
Bak de ciabatta 10 minuten op 200 graden in een voorverwarmde oven.
Garneer het brood met nog wat fijngesneden peterselie.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Snijd de ciabatta doormidden over de lengte.
Snijd de knoflook en peterselie fijn en meng dit met de boter.
Breng op smaak met peper en zout.
Smeer de 2 ciabatta helften in met het roomboter mengsel.
Beleg met geraspte mozzarella.
Bak de ciabatta 10 minuten op 200 graden in een voorverwarmde oven.
Garneer het brood met nog wat fijngesneden peterselie.