De omelet wrap is een leuke variatie op het gewone gebakken eitje. Naast dat de omelet er uit ziet als een feestje is het een genot om te eten! Varieer gerust met andere favoriete toppings, of gewoon wat je op dat moment in huis hebt.

1. Kluts de eieren in een kommetje en voeg in een pan met wat olie of boter.
2. Snijd de tomaat, avocado en rode ui in stukjes.
3. Breng de omelet op smaak met de zout & peper of andere favoriete kruiden.
4. Verdeel de omelet in 4 gelijke stukken en bekleed ieder stuk met één van de toppings.
5. Verwarm de omelet op een lage temperatuur tot de kaas is gesmolten.
6. Snijd de omelet in het midden tot de helft van de omelet zoals op de foto.
7. Vouw het gedeelte met de cheddar over de rode ui, daarna de avocado en als laatste de tomaat.
Tip: Varieer met andere favoriete toppings
Ingrediënten
Aanwijzingen
1. Kluts de eieren in een kommetje en voeg in een pan met wat olie of boter.
2. Snijd de tomaat, avocado en rode ui in stukjes.
3. Breng de omelet op smaak met de zout & peper of andere favoriete kruiden.
4. Verdeel de omelet in 4 gelijke stukken en bekleed ieder stuk met één van de toppings.
5. Verwarm de omelet op een lage temperatuur tot de kaas is gesmolten.
6. Snijd de omelet in het midden tot de helft van de omelet zoals op de foto.
7. Vouw het gedeelte met de cheddar over de rode ui, daarna de avocado en als laatste de tomaat.
Tip: Varieer met andere favoriete toppings