Sushi heeft de laatste jaren onze harten veroverd met alle ‘All-you-can-eat’ concepten door het hele land. Zelf Sushi maken is helemaal niet zo moeilijk en je kunt er eindeloos mee variëren. Wil je een echte Sushi-lover verrassen? Dan is deze Sushi taart het gerecht om te maken!

Kook de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd 3 nori vellen op maat en beleg de bodem van de springvorm met 1 vel.
Besmeer de eerste laag met wasabi mayonaise.
Schep hierop een laag gekookte sushirijst.
Beleg met plakjes avocado en surimi.
Leg hier weer een vel nori op.
Besmeer deze met wasabi mayonaise.
Beleg dit met rijst, avocado en komkommer plakjes.
Leg hierop weer een nori vel en besmeer ook deze met de wasabimayonaise.
Garneer de bovenkant van de taart met stukjes zalm, tonijn, wasabi nootjes, kiemgroente en sesamzaadjes.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Kook de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd 3 nori vellen op maat en beleg de bodem van de springvorm met 1 vel.
Besmeer de eerste laag met wasabi mayonaise.
Schep hierop een laag gekookte sushirijst.
Beleg met plakjes avocado en surimi.
Leg hier weer een vel nori op.
Besmeer deze met wasabi mayonaise.
Beleg dit met rijst, avocado en komkommer plakjes.
Leg hierop weer een nori vel en besmeer ook deze met de wasabimayonaise.
Garneer de bovenkant van de taart met stukjes zalm, tonijn, wasabi nootjes, kiemgroente en sesamzaadjes.