Een liefhebber van garnalen in alle vormen en maten? Dan is dit recept voor romige toscaanse garnalen er eentje om uit te proberen! Serveer het gerecht met je favoriete pasta onder het genot van een lekker drankje en je waant je zo aan de Italiaanse kust!

Hak de knoflook en de ui fijn.
Smelt de boter in een pan, voeg de gesneden knoflook en ui toe en fruit aan voor 2 minuten.
Voeg de garnalen toe en bak deze tot ze roze beginnen te worden. Schep ze daarna uit de pan en zet ze apart.
Voeg de witte wijn toe en laat deze iets inkoken. Voeg hierna de room en tomaatjes toe.
Breng op smaak met versgemalen zout en peper.
Voeg de spinazie toe en laat deze slinken.
Parmezaanse kaas toevoegen en als laatst de garnalen en de Italiaanse kruiden erbij doen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Hak de knoflook en de ui fijn.
Smelt de boter in een pan, voeg de gesneden knoflook en ui toe en fruit aan voor 2 minuten.
Voeg de garnalen toe en bak deze tot ze roze beginnen te worden. Schep ze daarna uit de pan en zet ze apart.
Voeg de witte wijn toe en laat deze iets inkoken. Voeg hierna de room en tomaatjes toe.
Breng op smaak met versgemalen zout en peper.
Voeg de spinazie toe en laat deze slinken.
Parmezaanse kaas toevoegen en als laatst de garnalen en de Italiaanse kruiden erbij doen.