Wie kent de beroemde vlammetjes uit de diepvriesafdeling in de supermarkt nou niet? Ze zijn best pittig dus ze zijn natuurlijk niet voor iedereen bestemd. Maar als jij wel van een beetje pit houdt dan is dit imitatie recept echt wat voor jou. Maak er gelijk extra veel en bewaar ze ongebakken in de vriezer, perfect voor de lekkere trek!

Pers de knoflook en snijd de pepertjes fijn.
Meng de knoflook en peper door het gehakt.
Meng vervolgens de andere kruiden erdoorheen.
Verdeel het gehakt over ongeveer 10 tot 12 loempiavellen.
Vouw de vellen dicht als een envelopje.
Smeer ze goed dicht met het geklutste ei.
Bak de vlammetjes ongeveer 3 minuten op 180 graden in de frituur.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Pers de knoflook en snijd de pepertjes fijn.
Meng de knoflook en peper door het gehakt.
Meng vervolgens de andere kruiden erdoorheen.
Verdeel het gehakt over ongeveer 10 tot 12 loempiavellen.
Vouw de vellen dicht als een envelopje.
Smeer ze goed dicht met het geklutste ei.
Bak de vlammetjes ongeveer 3 minuten op 180 graden in de frituur.