Dankzij dit kookboek 'Verrukkelijk' tover zelfs jij gerechten op tafel van restaurant kwaliteit!

Restaurants dicht om 17:00? Geen probleem... met dit kookboek maak je op een simpele manier chefwaardige gerechten

Het Verrukkelijk kookboek

Door de Corona pandemie kunnen we nauwelijks nog lekker samen uit eten. Of het moet echt op onmogelijke tijden. Daarom zie je dat Nederlanders steeds meer binnenshuis uitpakken in de keuken. Toch twijfelen genoeg mensen aan hun eigen kookkunsten. Met dit kookboek is dat volledig verleden tijd. Dit boek zit boordevol verrassende en simpele recepten waarbij de monden van jouw gasten vol verbazing zullen openvallen.

50 unieke recepten met een duidelijke en simpele beschrijving
Zowel warm als koude gerechten
Hoofdgerechten, hapjes, desserts en zelfs cocktails
Perfect voor deze tijd waarin we aan onze keuken gebonden zijn

Het boek is geschikt voor alle niveaus! Haal het kookboek nu in huis voor een tijdelijke actieprijs van € 19,95!

Heb je nog vragen? Lees dan onze meest gestelde vragen.

Een paar recepten uit het kookboek

Welke gerechten kan je verwachten?

Een paar recepten uit het kookboek

Welke gerechten kan je verwachten?

Carpaccio taart

Vrijwel iedereen kent deze klassieker uit een restaurant. Maar wanneer je deze variant op tafel zet vallen jouw gasten achterover van verbazing. Een lust voor het oog en een genot voor de smaakpapillen!

Split shotjes

Zoals hierboven al vermeld, dit boek bevat echt allerlei recepten. Wie kent de split ijsjes van vroeger niet? Bij het zien van dit feestelijke shotje worden jij en je gasten al blij. Laat staan na het proeven hiervan…

Pornstar Martini cheesecake

De Pornstar Martine is een bekende cocktail op basis van passievrucht. Hou jij ook van cheesecake? Dan is dit voor jou echt een goddelijke combinatie. Wie wordt hier nou niet vrolijk van?

Spinazie stamppot met brie

Nederland is het land van de boerenkool en andijvie stamppot. Maar van deze variatie met spinazie en brie heb jij waarschijnlijk nog nooit gehoord. Dit wordt de nieuwe favoriete stamppot van jouw en je gasten.

Heksenkaas® imitatie recept

Heksenkaas® is een zeer populaire dip die op tafel gezet wordt bij een verjaardag of borrel. Wij hebben na lang testen de juiste ingredienten gevonden en deze smaakt nog beter dan de originele!

Sushi taart

Iedereen kent natuurlijk de standaard nacho’s met guacemole en zure room maar je kan natuurlijk eindeloos variëren. Wat dacht je van nacho’s met toppings van je favoriete pizza?

Al meer dan 500 tevreden fans hebben het Verrukkelijk kookboek in huis!

Lees hieronder wat enthousiaste reacties op het kookboek

“Ik koop vaker kookboeken, maar ik ken met zekerheid stellen dat ik nog nooit een boek ben tegengekomen met zulke unieke en leuke recepten. Hier wordt ik echt vrolijk van. “

Thea van G.

“Ik heb er een beetje een ritueel van gemaakt om steeds een gerecht uit het boek te maken als er visite langskomt, altijd leuke reacties! Lekkere receptjes, keer wat anders.”

Annemiek

“Op het internet zie je soms video’s van hele mooie recepten voorbijkomen. Maar dit gaat zo snel en je ziet vaak geen ingredienten. Dit boek heeft prachtige recepten en de uitleg is zo simpel! “

Geert T.

Misschien heb je nog vragen?

Voor hoeveel personen zijn de gerechten?

Bij alle recepten in het boek staat duidelijk vermeld voor hoeveel personen of hoeveel porties het gerecht is. Alle ingrediënten en hoeveelheden staan er ook duidelijk bij vermeld, dus als je meer of minder wilt maken kan je de hoeveelheid van de ingredienten gemakkelijk aanpassen!

Ik ben geen keukenprinses, is dit iets voor mij?

Ja, dit kookboek is geschikt voor iedereen! Van chef koks tot beginners, de uitleg en benodigdheden zijn duidelijk beschreven zodat iedereen deze heerlijke gerechten kan bereiden!

Hoelang duurt de verzending

Als je voor 16:00 op een werkdag besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden. In 90% van de gevallen heb je het kookboek dan de volgende dag in huis, maar het kan zijn dat het een dagje langer duurt!

Het Verrukkelijk kookboek

De laatste tijd zijn Nederlanders steeds meer in de keuken gaan staan om zelf te koken. Lekkere gerechten maken voor familie en vrienden, we houden ervan. Ben jij opzoek naar echt unieke recepten? Recepten waarbij je mond open valt van verbazing? Elk recept in dit unieke boek is ‘Verrukkelijk’!

✅ 50 unieke recepten met ingredienten en hoeveelheden
✅ Warme en koude bereidingen
✅ Hoofdgerechten, desserts, hapjes en zelfs cocktails!
✅ Perfect voor speciale gelegenheden of een lekkere trek 😉

Het boek is geschikt voor alle niveaus! Haal het kookboek nu in huis voor een tijdelijke actieprijs van € 19,95!